Vata minerala de sticla 50/100 mm

83,00 lei

Sunteti interesat de acest produs? Completati e-mail, numar de telefon si apasati butonul trimite. Va contactam in cel mai scurt timp pentru a prelua comanda dvs.

  Descriere

  Vata minerala de sticla reprezinta un material de constructii pe care ar fi indicat sa-l folosesti la termoizolarea locuintei, daca iti doresti sa ai parte de temperaturi scazute cand te afli acasa in zilele insorite de vara.
  De asemenea, vata de sticla contribuie din plin la reducerea facturii de incalzire a locuintei tale pe durata iernii, deoarece mentine temperatura din interiorul casei la un nivel foarte ridicat.
  Vata de sticla este realizata aproape integral din materiale reciclabile si nu prezinta niciun pericol pentru sanatate.
  Vata de sticla ar fi bine sa se regaseasca in orice lucrare de izolare termica, atat pentru ca ofera o protectie termica foarte ridicata, cat si pentru ca este este un material de constructii care rezista excelent impotriva focului.
  In plus, o izolatie cu vata de sticla iti garanteaza ca peretii casei tale vor impiedica zgomotul exterior sa ajunga in interiorul incaperilor locuintei. Mai mult, vata de sticla este un veritabil scut in fata umezelii ce ar putea sa se infiltreze in peretii locuintei.