Vopsea lavabila interior, Danke alba, 8.5 L + amorsa 2 L

85,00 lei

Danke – peretii respira 8.5 L este o vopsea pe baza de dispersie apoasa, utilizata pentru zugraveli interioare rezistente la spalare. Se prezinta ca un lichid semiviscos, omogen, de culoare alba.

Aceasta prezinta siguranta in exploatare, este usor de pus in opera, utilizata pentru vopsirea tuturor suprafetelor de baza minerale: tencuieli uzuale de var ciment, ciment-var, gleturi de ipsos inclusiv zidarii din caramizi uzuale, din BCA, azbociment, placi de ipsos, placi de gips-carton, beton si pe vopsitorii vechi rezistente.

Informatii suplimentare:

  • aderenta deosebita la suport;
  • buna putere de acoperire;
  • se usuca fara adaosuri si fara pete;
  • timp de uscare la 20 grade C si 65% umiditate relativa a aerului – 2-4 ore.

Pelicula de vopsea Danke – peretii respira este continua, uniforma, mata, rezistenta la spalare, umple foarte bine porii si este permeabila la vapori de apa.

Instructiuni de aplicare: Suportul pe care se aplica trebuie sa fie rezistent, curat, uscat, degresat, plan si fara fisuri. Suprafetele fragile, prafoase, nisipoase se inlatura complet prin spalare, razuire sau periere pana la stratul suport rezistent. In prealabil se executa operatiile de reparatii ale suprafetei (se chituiesc zonele lovite, crapaturile si fisurile mici). Inainte de utilizare continutul din recipient se amesteca foarte bine.

Materialul se aplica prin pensulare, roluire sau pulverizare air-less. In cazul pulverizarii air-less se recomanda duza 0.026 – 0.031 toli sau 0.66 – 0.79 mm, presiunea de 160 – 180 bari si unghiul de pulverizare 40 – 80 grade.Temperatura minima trebuie sa fie 5 grade C pentru suprafata de baza si mediul inconjurator, atat la aplicare cat si in timpul procesului de uscare/intarire.

Sunteti interesat de acest produs? Completati e-mail, numar de telefon si apasati butonul trimite. Va contactam in cel mai scurt timp pentru a prelua comanda dvs.